Publicador de continguts


El nou intendent en cap de la Policia Local es veu amb la Defensora


31 de gener de 2024

Ahir, 30 de gener, la Defensora de la Ciutadania va rebre a les seves oficines el Sr. Mascaró, nou intendent en cap de la Policia Local, acompanyat pel Sr. Busquets, regidor de Seguretat Ciutadana, i pel Sr. Pla, nou director general.

La reunió va permetre posar damunt la taula algunes de les preocupacions que compartim amb la Policia. Probablement, el tema més important i del que més reclamacions es cursen, tant per part de la Policia Local com per part de la Defensora, és el RENOU. Precisament per atacar de forma eficaç la qüestió es va parlar de la necessitat d'eines actualitzades i per això es preveu la modificació de l'Ordenança Cívica.

També es va parlar de prendre noves iniciatives que millorin la circulació dels vehicles de mobilitat personal (VMP), mentre s'esperen noves directrius estatals en aspectes tan necessaris, com ara: la identificació amb matrícula, l'obligatorietat d'una assegurança o l'exigència d'un títol habilitant de capacitació pels conductors.

Les quasi dues hores de reunió varen ser molt profitoses però varen quedar alguns temes pendents i el propi regidor de Seguretat Ciutadana va proposar donar-li a aquesta trobada una freqüència regular.

Data darrera modificació: 26 de febrer de 2024