Publicador de continguts


21 de març, dia mundial de les persones amb Síndrome de Down


21 de març de 2024

Avui, ASNIMO, amb ocasió del Dia mundial de les persones amb Síndrome de Down, ha organitzat un esdeveniment per donar visibilitat al seu projecte d'integració laboral amb col·laboració del Corte Inglés. Els principals protagonistes al dia d'avui han estat els treballadors i treballadores integrats.

L'acte ha comptat amb la presència de la Molt Honorable Consellera de Benestar Social, Sra. Catalina Cirer, i també hi han assistit membres representants d'entitats públiques i privades (com ara el Corte Inglés o la Caixa de Colonya), responsables d'ASNIMO i amics/amigues vinculades a la tasca de fer de la nostra societat un entorn més digne en el que totes les persones tenim espai per construir des de les nostres limitacions, perquè tots en tenim de limitacions.

La Defensora de la Ciutadania no s'ha volgut perdre aquest esdeveniment que s'ha iniciat amb una foto de família en la qual han posat totes les persones implicades i ha conclòs amb un "tour" per cadascun dels departaments en què les persones integrades desenvolupen la seva activitat diària.

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 21 de març de 2024