Publicador de continguts


Èxit de públic a la presentació de la Memòria 2023


25 d’abril de 2024

La ciutadania de Palma i les entitats ciudadanes varen fer palès el seu suport a la institució de la Defensora amb la seva presència el passat 23 d'abril i amb l'ovació llarga i unànim després de la presentació de la Memòria i molt especialment després de la rèplica de la Sra. Moilanen a les crítiques d'alguns grups municipals a la necessitat de la institució en la nostra ciutat.

Al Ple extraordinari, a més dels regidors i regidores  membres del govern, socis de govern i oposició, hi assistiren:  responsables de la Intendència de la Policia Local, la Directora de l'Oficina Balear d'Infància i Adolescència, una de les directores generals de la Conselleria de Famílies i Afers Socials, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats IB i el Vicepresident del Fòrum de Síndics i Síndiques de Catalunya, pel que fa a ens públics.

I pel que fa a entitats socials i ciutadania hi assistiren:

* La Federació d'Associacions de Veïns
* La Federació de mares i pares d'alumnes de mallorca - FAPA Mallorca
* Homes per la Igualtat (conté enllaç a la seva notícia)
* Consubal
* La Fundació Patronat Obrer
* La Fundació Palma Aquarium
* ARCA
* L'Associació ADIS - Dignitat i Solidaritat
* L'Associació "Nova vida"

Finalment, vàrem tenir el plaer de comptar amb algunes de les persones que, en primera persona, han estat objecte de la tasca de la Defensora. Ens vàrem sentir molt honorats de comptar amb la presència de la persona que, amb la seva reclamació i perseverància, va iniciar la reclamació per manca d'accessibilitat a la zona de plaça Major i gràcies a la qual avui hi ha un ascensor entre la plaça Major i la Rambla.

GRÀCIES A TOTS I TOTES ELS QUE ENS HEU DONAT EL VOSTRE SUPORT.

Mentres comptem amb la confiança dels veïnats i veïnades, malgrat els entrebancs, seguirem treballant per a la defensa dels drets de la ciutadania.


Al web disposau del contingut de la Memòria per si és del vostre interès i adjuntam els retalls de diari perquè sabeu com ho va viure la premsa i que us faceu la vostra pròpia opinió.

https://www.youtube.com/watch?v=td1p133FyYE

Galeria MultimèdiaData darrera modificació: 29 d’abril de 2024