Publicador de continguts


La Defensora de la Ciutadania s'entrevista amb la Presidenta del Govern


25 de gener de 2019

Palma de Mallorca, 25 de gener de 2019. La Defensora de la Ciutadania, Anna Moilanen, s'ha reunit avui en el Consolat amb la Presidenta del Govern de les Illes - GOIB.

La reunió ha transcorregut en un clima de cordialitat en què la Defensora ha pogut explicar el contingut de la seva activitat, ha lliurat la darrera memòria anual i, finalment, ha agraït la col.laboració de les conselleries amb les que hem tractat en el transcurs de la tramitació d'alguns dels nostres expedients.

La Presidenta ha compartit informacions i contactes que seran de gran utilitat per la tasca de la Defensora, com ara la nova creació del Defensor del Malalt o l'impuls en el Pla autonòmic de tràfic de persones.

Presidenta i Defensora han compartit opinió quant a la figura del Síndic de Greuges i a la necessitat d'obrir un debat en els àmbits oportuns per avançar el nomenament del primer Síndic.

S'ha establert, doncs, un espai de diàleg amb Presidència que sense dubte beneficiarà al conjunt de la ciutadania. La reunió ha resultat molt satisfactòria.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023