Publicador de continguts


Intervenció d'Amelia Tiganus a la II Jornada de Prostitució Calvià


27 de desembre de 2018

L'activista feminista i integrant de Feminicidio.net va participar amb la xarla "La prostitució és un privilegi masculí i incompatible amb la igualtat de gènere"

A la II Jornada de prostitució de Calvià vaig tenir l'ocasió d'escoltar i conèixer a una activista i feminista contra la TRACTA, Amelia Tigalus desmuntant punt a punt, pas a pas qualsevol argument sobre la legalització de la prostitució postulant com a abolicionista d'aquesta pràctica. La seva història és esquinçadora encara que no victimista perquè lluita i consciència per on va i a qui l'escolta a sumar-se a un canvi d'enfocament sobre aquesta esclavitud del segle XXI.

Des de l'Oficina de la Defensora, dins de les seves competències, s'està projectant diferents actuacions centrades en els Drets de les víctimes de la TRACTA, especialment amb finalitats d'explotació sexual. Entre les actuacions estan entre  d'altres: impulsar la creació d'una Xarxa de Defensories contra la TRACTA i generar consciència sobre la realitat de la Tracta de persones i violència sexual en els seus àmbits d'influència.

Galeria MultimèdiaData darrera modificació: 14 de febrer de 2023