Publicador de continguts


Dia de Reis al Camp Redó


7 de gener de 2019

Des de l'Oficina de la Defensora hem estat testimonis com  poc a poc la imatge i la percepció sobre els habitatges socials de Camp Redó ha anat canviant gràcies al moviment veïnal i els suports varis que reben en les seves actuacions. Segons el portaveu de la Plataforma Salvem Camp Redó, Víctor Blázquez ''Tothom que vulgui aportar per a la zona i dignificar la barriada és benvingut. Des de la Plataforma no tanquem les portes a ningú''.

Així s'ha pogut constatar el pas per les reunions i activitats des dels partits polítics a diversa representació de col.lectius i entitats interessats en la problemàtica de gairebé 400 famílies dels habitatges socials de Camp Redó.

L'interès de la Defensora és que l'administració no segueixi oblidant a aquesta barriada tan vulnerable i continuar la gestió de l'expedient obert ja per l'anterior Defensor Don Miguel Lladó en el 2008 i en el qual assenyala els tres eixos de treball inexcusables: la vulnerabilitat social, econòmica i urbanística.
La deficient actuació municipal i de vegades inexistent, ha portat a l'actual Defensora a lluitar des de la seva possessió al càrrec de forma contundent pels drets dels veïns dels habitatges de Camp Redó. Sense que això sigui l'únic focus de la Defensora ja que a Palma existeixen també altres zones de pobresa i vulnerabilitat en les quals la defensa dels drets de la Ciutadania és igual d'important.

El passat dia de Reis, 6 de gener 2019, la Defensora va voler recolzar una vegada més una actuació solidària a la zona, compartint un matí d'alegria amb els veïns i nens receptors d'un gran nombre de joguines donades per l'Associació SOS Mamás amb la seva recentment nomenada padrina Francisca Sampol. La Defensora no vol passar per alt l'extraordinària col.laboració de l'Asociación Juvenil Sentido Contrario, els seus 13 voluntaris van muntar diversos jocs per a l'alegria dels més petits. Entre altres activitats van demanar que els nens i les nenes dibuixassin o escrivissin els seus somnis per aquest any i en molts d'ells s'expressava una barriada neta, amb arbres, animals i molta llum.

Esperem que els seus somnis es compleixin i que per nosaltres no quedi.

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 14 de febrer de 2023